Laden...
Naar Facebook

Over Noordwest

Prachtige ligging op de Noordermarkt

Restaurant Noordwest gelegen aan de prachtige Noordermarkt is een begrip in de Amsterdamse Jordaan met een modern frans georiënteerde menukaart voor lunch en diner. Kom langs en geniet van de mooiste wijnen en spannende gerechten.

 

Op de lunchkaart vind je een smaakvolle selectie gerechten variërend van gezonde sapjes tot rijk belegde zuurdesembrood en franse klassiekers. De Menu du Jour gerechten zijn geinspireerd op het Tasting menu van de dinerkaart.

 

Voor het diner serveren we een mooie variëteit aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Stuk voor stuk vers en met liefde bereid met vaak lokale ingrediënten en streekproducten. We volgen de seizoenen en daarom wisselt ons Tasting Menu elke maand waardoor je altijd weer verrast wordt bij een volgend bezoek aan Noordwest.


Maar bij Noordwest kun je ook ’s ochtends vanaf 11.30 uur al terecht voor een kop koffie met een stuk heerlijk huisgemaakte citroenmeringuetaart. Tijdens de boerenmarkt op zaterdag en de beroemde lapjesmarkt op maandag ben je al vanaf 09.00 uur van harte welkom.

 

 Dinsdags gesloten en op maandagen geen diner.

×