Laden...
Naar Facebook

Nieuws

 

 

 2e pinksterdag zijn wij geopend voor diner! met een heerlijk terras op de noordermarkt! 

reserveren kan alleen via de telefoon. 020-6243689

 


 

Het leukste terras van Amsterdam is weer geopend!

 

Ons terras staat weer voor je klaar. Zodra de zon schijnt zit je op de Noordermarkt van vroeg in de ochtend tot het begin van de avond op de beste zonovergoten locatie. Ontdek het leukste terras van Amsterdam voor een borrel, broodje, snack of heerlijk gerecht. En schijnt de zon even niet, kom dan gewoon gezellig naar binnen. We hopen je binnenkort te verwelkomen.

 

Reserveren online een tafel

 


 Wine & Dine!

Wil je een keer iets bijzonders drinken? Of ben je gewoonweg een echte wijnfreak? Vraag dan eens naar het zwarte boekje.

Een oud Cahier gekalligrafeerd met de mooiste wijnen uit (ALLEEN) Frankrijk.

Waar vele de nieuwe wereld opzoeken, houden wij het op de oude wereld. Onze voorliefde voor Franse wijnen.

Hier staan wijnen in waarvan we er slechts 1 (soms 2) van in huis hebben. Veelal zelf verzameld op wijntripjes en om het aan te vullen een aantal bijzondere wijnen van onze leveranciers.

 Ook een interessant weetje; op onze wijnen hanteren we een vaste opslag. Hoe duurder de wijn, hoe voordeliger je eigenlijk bent.)

 


 

Coravin Friday

Elke vrijdag een bijzondere wijn onder de Coravin ( wijnschenksysteem ).

Wijnen die normaal gesproken niet per glas worden verkocht, kunnen doormiddel van de Coravin per glas geschonken worden.

u kunt hierdoor kennismaken met onze Wijnkaart zonder gelijk een fles te hoeven bestellen.

 


 

Laat je verleiden door onze nieuwe menukaart

 

Nu de winter zijn intrede heeft gedaan, introduceren wij weer een geheel nieuw menu. Vol met de lekkerste, typische wintergerechten vaak klaargemaakt met lokale ingredienten. Zo serveren we o.a. een mooie paddestoelen velouté met knolselderij als voorgerecht en een stoofpot van wild zwijn met puree van zoete aardappel en spruiten als hoofdgerecht. En probeer als nagerecht eens onschocoladetaartje met witte chocolade en cranberries. Zoveel lekkers, gewoon teveel om op te noemen. Ontdek ons nieuwe menu online en reserveer snel een tafel. We hopen je binnenkort te verwelkomen!

 

Bekijk ons nieuwe menu

×